Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Terápiák

Egyéni hangterápiás kezelés: Tematika ( kb. 60 perc)

Az egyéni kezelés során a csakrák (energiaközpontok) és az aura (a test körüli energiamező) behangolása, energetizálása és har-monizálása történik, de emellett lehetőség van egy-egy testrész célzott kezelésére is.

A legoptimálisabb eredmény elérése érdekében az egyéni kezeléseket sorozatban érdemes végezni.

Rövid kezelés ( kb. 30 perc)

Speciális esetekben rövidebb (25 perces) kezelésre is lehetőség van, ha a gyakoribb, de rövidebb ideig tartó kezeléstől várható jobb eredmény (pl. valamely testrész fájdalma esetén). Indokolt lehet még a rövid kezelés olyan esetekben is, amikor a vendég nehezebben tud lazítani, relaxálni. Ilyenkor néhány alkalmas rávezető rövid kezelés után lehet áttérni a normál 60 perces kezelésre. Gyermekek esetén szintén elegendő a rövidebb kezelés.

Hosszú kezelés ( kb. 80 perc)

Lehetőség van az általános 60 perces kezelésnél hosszabb, 80 perces kezelésre is a vendég igényei szerint, ha a normál időtartamú kezelést már kipróbálta és jól fogadta a szervezete.

Páros(duál) kezelés (kb. 80 perc)

A páros kezelés során a pár energetikai rendszerének összehangolása történik és lehetőség nyílik egymás megtapasztalására az eddigiektől eltérő módon.  Választhatják párok, szülő és gyermeke, testvérpárok, stb. Csodálatos ajándék születésnapra, karácsonyra.

Spirituális terápia, energiagyógyászat, oki gyógyítás (kb. 60 perc)

Ha a páciens olyan tudatszinten van, hogy érdeklődik, nyitott a spirituális gyógyítás irányába, akkor szívesen segítek ezzel a módszerrel is. 

Tudjuk, hogy a betegségek, problémák sok mindenre taníthatnak meg bennünket. Ha ezt felismertük, meggyógyulhatunk, ha nem, látszólag elbukunk. Nincsenek véletlen, ok nélküli  betegségek, még, ha sokszor úgy is tűnik. A betegség mindig tanítani szeretne valamire, és ezt meg kell találni a gyógyulás érdekében.

 

A fizikai testben megmutatkozó tünetek csak következményei az energiatestekben meglévő problémáknak. Ezért a nem is arra törekszünk kizárólagosan, hogy ezeket a tüneteket megszüntessük, hanem a test-szellem-lélek hármas egységének helyreállítását végezzük. Ha ez sikerül, a tünetek maguktól - mivel nincs már kiváltó ok - megszűnnek.

Ez egy ősi, szelíd és természetes gyógymód. Nem avatkozunk bele durván a szervezet működésébe. Az embert holisztikus módon közelítjük meg. A test, lélek, és szellem egy egység.  A  problémák valódi okait keressük és próbáljuk megszüntetni, ezáltal a páciens visszanyeri az egészségét. Jól lesz. Nem csak testileg, hanem érzelmileg és tudatilag is. Kiegyensúlyozott lesz. Megváltoznak a kapcsolatai. A dolgok elkezdenek jól működni körülötte. A tudata teremtővé válik. Sikeres lesz, és a bőség beáramlik az életébe.

Problémák, amikkel leggyakrabban hozzám fordulnak :

  • Fizikai test gyógyítása
  • Párkapcsolati problémák
  • Lelki problémák  
  • Negatív élmények oldása
  • Depresszió
  • Munkahelyi problémák
  • Alvászavar gyógyítása
  • Önismeret céljából
  • Lakástisztítás, védelmek
  •